Aanbieding!

MYSOLE Special Heellift Verhogingen 5mm

9.39 incl. btw

Hakverhogingen geschikt voor uw schoenen en een beenlengteverschil. Last van uw voeten? Voorkom klachten en loop comfortabeler op MYSOLE Special Heellift.

EAN: N/A Artikelnummer: FNL3465 Categorie:

Beschrijving

Hakverhogingen bij beenlengteverschil MYSOLE Special Heellift Verhogingen 5mm

Hakverhogingen geschikt voor uw schoenen en een beenlengteverschil. Last van uw voeten? Voorkom klachten en loop comfortabeler op MYSOLE Special Heellift.

De MYSOLE Heellift is ontwikkeld om klachten aan de achillespees en kuitspieren te voorkomen of te verhelpen. De MYSOLE Heellift ontlast de achillespees en verhelpt daarmee vaak de klacht. De Heellift kan ook toegepast worden in (te) diepe schoenen waarbij de enkel de schoenrand raakt, maar ook eventuele beenlengteverschillen kunnen met deze inlegzool worden opgelost.

Gebruik van de inlegzool

Materiaal
De MYSOLE Heellift is vervaardigd uit hard EVA-materiaal dat lang zijn dikte blijft behouden.

Schoentype
Deze inlegzolen zijn geschikt voor elk type schoen.

Let op!
Gebruik de MYSOLE Heellift altijd aan beide voeten!* Ook wanneer slechts één zijde problemen geeft. Met het zelfklevende tape is de MYSOLE Heellift makkelijk in de schoen of onder een inlegzool aan te brengen.

* In geval van beenlengteverschil moet slechts voor één voet een MYSOLE Heellift geplaatst worden. Om een beenlengteverschil op te kunnen lossen, dient een voorschrift van een arts of andere bevoegde deskundige aanwezig te zijn.

Extra informatie

Gewicht50 g
Maat S-XXXL

M, L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MYSOLE Special Heellift Verhogingen 5mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *