Betaalmogelijkheden

Bij GERO Footwear kunt u op de volgende manieren betalen:

IDEAL

http://gerofootwear.luondo.nl/files/9979/editor/images/logo_ideal.jpg

IDEAL Veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. IDEAL koppelt u direct aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, Fortis, ING, Rabobank, van Lanschot, ASN, Friesland bank, Regiobank, Triodos bank of SNS bank, dan kunt u direct met IDEAL betalen. Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

Kosten: gratis

Mollie Payments

Achteraf betalen via Billink

http://gerofootwear.luondo.nl/files/9979/editor/images/Billink.jpg

Pas betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen? Dat kan als u kiest om op rekening te betalen met Billink. Bij het ontvangen van uw bestelling vindt u de factuur bijgesloten. Deze moet u binnen 14 dagen aan Billink voldoen zoals aangegeven op de factuur. 

Het totale factuurbedrag wat u kunt bestellen via deze optie mag niet hoger zijn dan € 250,- per bestelling. Bij het gebruik maken van deze optie gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Billink. Deze voorwaarden kunt u hier lezen Billink Consument- en Gebruiksvoorwaarden

Let op: Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Billink achteraf te betalen. Billink voert zelf enkele controles uit, en het is mogelijk dat uw betaling door Billink wordt geweigerd. Hiervoor kan GERO Footwear niet aansprakelijk worden gehouden.

Kosten: voor iedere transactie via Billink wordt € 7,50 aan extra kosten per bestelling in rekening gebracht. Deze kosten brengen wij u in rekening, omdat het externe bedrijf Billink bemiddeld in het betaalproces, een administratie voert en een kredietwaardigheidscheck uitvoert.

Betalen via een bankoverschrijving of via internetbankieren

U kunt kiezen voor de optie betalen via een bankoverschrijving of via internetbankieren nadat u de bestelling heeft geplaatst. U schrijft het te betalen bedrag over via een bank overschrijfkaart of via uw internetbankieraccount van uw bank. Houdt u rekening met een iets langere verwerkingstijd dan betalen via IDEAL. Wij verzenden uw bestelling nadat het bedrag is bijgeschreven op de rekening van P.M. Cruiming/GERO Footwear. Vermeldt bij het overmaken uw bestelnummer. De rekeninggegevens van GERO Footwear zijn:

KNAB bankreknr. t.n.v. GERO Footwear IBAN NL71KNAB0254922678

BIC KNABNL2H

Bestellen en betalen onder rembours

Bij deze optie betaalt u het totale orderbedrag aan de postbode. Hiervoor brengen wij € 15,95 aan kosten in rekening. Deze komen over het totaalbedrag heen.

Betalenmogelijkheden aan huis, levering op afspraak of tijdens onze stands op locatie

U kunt contant betalen, betalen via PIN of bij uitzondering en vooraf goedkeuring op rekening en achteraf betaling via een bankoverschrijving of online betaling via een Tikkie

Afbeeldingsresultaat voor pinnen
Afbeeldingsresultaat voor tikkie