De veilige en betrouwbare webwinkel van GERO Footwear

Comfortabeler lopen?
Koop uw inlegzolen en voetbedden online bij GERO Footwear

 • Comfortschoenen en zolen voor een lage prijs!
 • Tot 30% goedkoper dan in de winkel!
 • Voorraadartikelen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis!

Uw voordelige online schoenspeciaalzaak

Bestel comfortschoenen, inlegzolen en alles omtrent voeten en schoenen voor scherpe webshop prijzen.

GERO Footwear uw specialist voor inlegzolen en voetbedden.

 

 

 

 

 

 • Niet goed geld terug binnen 4 dagen
 • Laagste prijs Garantie. Ergens anders toch goedkoper? U krijgt het verschil terug!

Veel webwinkels houden zich niet aan de nieuwe regels voor koop op afstand, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Ruim 31% van de onderzochte winkels stortte niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen het aankoopbedrag van een geretourneerd product terug.

Bij GERO Footwear heeft u bij een retour, gegarandeerd binnen 4 werkdagen uw bedrag teruggestort op uw rekening!

Wij wensen u veel succes bij het uitzoeken van producten voor uw voeten en schoenen!

Pijn aan uw voeten, benen of elders in het lichaam? Bezoek onze website GERO Footwear voor achtergrondinformatie en een oplossing!

 • MYSOLE Daily Running Inlegzolen

  Uncategorized (1)

 • Mysole Inlegzolen

  Mysole Inlegzolen (41)

  De inlegzolen van Mysole bieden niet alleen steun maar ook comfort. U loopt rechter en beter met de inlegzolen van Mysole en heeft daardoor geen of minder pijnlijke voeten. Onze voeten zijn een belangrijk deel van ons lichaam. Zij zijn het die ons elke dag moeten dragen en zij zorgen ervoor dat wij ons kunnen voortbewegen. Dagelijks maken we zo’n achtduizend stappen. Reden genoeg om het staan en lopen plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken. Vooral voor mensen die veel staan en lopen, is een goede schoen en haar comfort erg belangrijk. Iedere voet en situatie verlangen een individuele behandeling, schoenen worden echter in grote aantallen en universeel vervaardigd. Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van schoeisel. Toch laat één aspect vaak te wensen over: de inlegzool. Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Fisher Group bv, in samenwerking met voetspecialisten, een serie specifieke inlegzolen. Deze inlegzolen worden onder de naam MYSOLE aangeboden. Het MYSOLE programma omvat een serie zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Ze dienen als aanvulling op de schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Bovendien verlengt een MYSOLE inlegzool de levensduur van de schoen. Voorkom pijnlijke voeten of los uw pijnlijke voeten probleem op! Welke inlegzool heeft u nodig? Wij geven advies!
  Mysole logo
  GERO Footwear heeft een grote eigen voorraad Mysole inlegzolen.
 • Solidus Natura Man Zwart Voetbedden

  Schoenenmerk Voetbedden (81)